Go to Top

PALVELUT

500Cosmeticsissa huolehdimme asiakkaidemme kaikista tarpeista, ja kaikenlainen yhteistyö kanssamme oikeuttaa teidän tarjoamiemme palveluiden käyttämiseen. Tähtäämme aina siihen, että asiakkaamme saisivat parhaat mahdolliset tulokset tuotteillamme, niin myynnin, kuin muunkin tekemämme yhteistyön kannalta.

Tämän takia meillä on käytössämme erittäin osaavan ja innovatiivisen markkinointitoimiston voimavarat, joka on keskittynyt erityisesti nettisivujen optimointiin myymisen kannalta. Jos teette yhteistyötä meidän kanssamme, olette oikeutettu tämän toimiston osaamisen käyttöön myös oman nettisivunne vahvistamiseksi.

Tarjoammekin näin mahdollisuuden yhteistyöhön meidän tärkeimmän strategisen kumppanimme _Reinventa_:n kanssa, ja näin vielä täysin ilman lisäkustannuksia. Reinventa on Espanjan parhaimpia digitaaliseen markkinointiin keskittyneitä yrityksiä, joka auttaa teitä kasvattamaan yritystänne eksponentiaalisesti. Tarjoamme teille verkkosivujenne arviointia ja tietoa siitä, miten optimoitte nettisivunne.

Lisäksi käytettävissänne on aina henkilökohtaisen myyntiedustajanne apua, joka voi auttaa teitä markkinointiin ja myyntiin liittyvissä kysymyksissä.

Tarjoamme käyttöönne siis vahvan tiimin, joka antaa käyttöönne ilmaiseksi seuraavanlaisia palveluita:

KÄYTETTÄVYYDEN TUTKIMUS:

Nettisivunne käytettävyyden parantaminen, joka edesauttaa myös myyntiä ja markkinointia. Tällä voidaan myös joissakin tapauksissa saada kustannuksia alas.

Sijoittuvuus hakutuloksissa:

Tämä on elintärkeää mille tahansa netissä toimivalle yritykselle. Tavoitteena saada sivustonne esiintymään ensimmäisenä, tärkeimmillä tuotteisiin liittyvillä hakusanoilla.

Graafinen ulkoasu:

Yrityksen persoonallisuuden välittymisen varmistaminen nettisivulla, sen sisällössä, kuvissa ja näin edelleen.

Interaktiivisen materiaalin luominen:

Voimme tehdä käyttöönne uutiskirjeitä ja bannereita. Näin voitte tehdä sähköistä markkinointia, ilman minkäänlaisia lisäkustannuksia.

Graafisen materiaalin luominen:

Voimme tehdä käyttöönne kaikenlaista materiaalia: katalogeja, flaijereita, bannereita, jne.

LUOMAAN OMAN NETTISIVUNNE:

Jos haluatte myydä tuotteitamme, mutta teillä ei ole omaa sivustoa sen tekemiseksi, tarjoamme palvelua sellaisen aikaan saattamiseksi

*Tätä palvelua emme tarjoa ilmaiseksi. Ole yhteydessä myyntiedustajaasi.

Jos haluatte lisätietoa liittyen siihen mitä voimme teille tarjota, olkaa meihin yhteydessä täältä.