Go to Top

Lailliset Ehdot

YLEINEN TIETO

NATURAL TECHNOLOGIES, B.V, jonka osoite on Ana Mariscal, 5 – 28223 Pozuelo de Alarcón, Madrid (España) ja jonka Y-tunnus on: B- 84147065. NATURAL TECHNOLOGIES, B.V Puhelinnumero: 915 36 13 95 y correo electrónico: su@500cosmeticsb2b.com

YKSITYISYYDENSUOJAAN SITOUTUNEET KÄYTÄNTEEMME

Kaikki sähköpostin tai sivultamme löytyvien lomakkeiden avulla keräämämme tiedot käsitellään aina ehdottoman luottamuksellisesti ja yhteisymmärryksessä, 13. Joulukuuta säädetyn yksityisyydensuoja-lain kanssa. Haluamme myös ilmoittaa, että teillä on aina täysi oikeus, poistaa, muuttaa tai kieltää tietojenne käyttö, haluamanne ajankohtana, lähettämällä kirjallinen hakemus osoitteella: Ana Mariscal, 5 – 28223 Pozuelo de Alarcón, Madrid (España).

Teiltä pyytämäämme tiedot ovat elintärkeitä kommunikaatiomme, asiakaspalvelumme ja sisäisen tiedonjakamistamme tehokasta hoitamista silmällä pitäen. NATURAL TECHNOLOGIES vakuuttaa, että näitä tietoja käytetään luottamuksellisesti ja vastuullisesti. Näitä tietoja käytetään ainoastaan tarkoituksenmukaisesti ja aina vain NATURAL TECHNOLOGIESIN osoittamaa käyttöä varten.

Lähettäjän suostumus

Vastaamalla meiltä lähetettyihin viesteihin tai täyttämällä sivuiltamme löytyviä kaavakkeita, käyttäjä sitoutuu siihen, että meillä on oikeus käyttää näitä meille luovutettuja tietoja. Joka tapauksessa näitä tietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille.

TIETOJEN KÄSITTELYN, OIKAISUN, PERUUTUKSEN JA KORKAAMISEN – OIKEUDET

Täyttääksemme voimassa olevan yksityisyydensuojalain ehdot, NATURAL TECHNOLOGIES turvaa teille täydet käsittelyn, oikaisu, peruutuksen ja korjaamisen- oikeudet teitä koskeviin tietoihin meidän järjestelmässämme.

Nämä oikeudet ovat henkilökohtaisia ja niitä sovelletaan kaikkiin, joihin soveltuvat myös laissa määritellyt ennakkoehdot. Erikoistapauksissa, kuten esimerkiksi onnettomuuden tai alaikäisen kohdalla, jokin toinen taho tai henkilö voi edustaa kyseistä kantajaa ja esimerkiksi vaatia tämän oikeuksien mukaisia toimenpiteitä. Tämä ei voi kuitenkaan koskaan tapahtua ilman meille esitettyä alkuperäisten oikeuksien haltijan kirjallista suostumusta.

On myös mahdollista, että oikeuksien haltijan perheenomaiset poistavat tai muuttavat tietoja kuolemantapauksen sattuessa tai muussa sellaisessa tapauksessa, ettei hän elää pysty näistä tiedoista vastaamaan.

Käsittelyn oikeus

Teillä on oikeus nähdä teistä meillä oleva informaatio, tekemällä hakemus NATURAL TECHNOLOGIES iin näiden tietojen saamiseksi. Tätä oikeutta voi käyttää vuosittain, tai sellaisissa tapauksissa kun siihen on legitimoitu tarve.

Virallisiin hakemuksiin vastataan säädetyn lain mukaisesti; vähintään 30-päivän kuluessa hakemuksen saapumisesta.
NATURAL TECHNOLOGIES kieltäytyy ainoastaan sellaisista hakemuksista jotka ovat voimassa olevan lain vastaisia tai ne on laatinut joku toinen, kuin hakemuksessa pyydettävien tietojen haltija.

Kun hakemus on arvioitu, pääsy myönnetään kymmenen päivän kuluessa tiedoksisaannista. Tiedot, mitä hyvänsä ne ovatkin, on lain mukaisesti luovutettava ymmärrettävänä ja selkeänä transkriptio- tiedostona.

Tietoihin on sisällyttävä tiedot vaikuttaa ja ne, jotka johtuvat käsittely tai tietokoneen prosessia sekä tietolähde, käyttöluvan sen ja määrittämällä tiettyihin käyttötarkoituksiin ja tarkoituksiin, joita varten tiedot on tallennettu.

DOikeus peruuttaminen, korjaukseen ja oikaisuun

Kun tiedonkohteena olijalle paljastuu, että kyseiset tiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia, riittämätön tai liiallinen, voit niiden kohteena oleva pyytää korjaamista tai tarvittaessa niiden poistamista.

Oikaisua, peruutus -ja / tai opposition ilmoitetaan omistajan tiedoston kymmenen päivän kuluessa pyynnön. Hakemus oikaisua tai peruutus voidaan tehdä oikeuksien haltijan haluamalla tavalla (sähköpostitse tai postitse).

Jos tiedonhaltijan mielestä ei ole syytä suostua oikeudenhaltijan pyyntöön, se on ilmoitettava kohtuuden mitoittamassa ja edellisen kohdan mukaisessa, määräajassa.

Tapauksissa, joissa joitakin tieoja jää tietojen peruuttamisen jälkeenkin järjestelmään, joko fyysisistä, tai mahdollisista teknisistä syistä, NATURAL TECHNOLOGIES tehtävä on estää niiden jatkokäyttö, kunnes täydellinen poistaminen tietojärjestelmätä on onnistunut.

13 joulukuuta säädetyn yksityisyydensuojalain 15/1999- mukaisesti, kaikki sähköpostin tai sivultamme löytyvien lomakkeiden avulla keräämämme tiedot käsitellään aina ehdottoman luottamuksellisesti, ja ne tallennetaan POTENTIAALISET ASIAKKAAT-tietokantaan ,jonka haltija on NATURAL TECHNOLOGIES, B.V., joka on Espanjan tietosuojalain mukainen ja sitä noudattava. Haluamme myös ilmoittaa, että teillä on aina täysi oikeus, poistaa, muuttaa tai kieltää tietojenne käyttö, haluamanne ajankohtana, lähettämällä kirjallinen hakemus osoitteella: Ana Mariscal, 5 – 28223 Pozuelo de Alarcón, Madrid (España) tai sähköpostitse osoitteesta: su@500cosmeticsb2b.com