Go to Top

Keitä Olemme

Natural Logistics on Hollantilainen yritys, joka syntyi vuonna 2008. Tavoitteenamme on vastata tiettyihin, spesifisiin, kauneuteen, sekä terveyteen liittyviin tarpeisiin ja haaveisiin.

Olemme kansainvälisiä

Innovaatio ja laatu ovat korkeimmalla mahdollisella tasolla 500Cosmeticsissa. Tämän ansiosta olemme ykkössijoilla kauneuteen ja seksuaaliterveyteen liittyvien tuotteiden myymisessä. Uskomme, että itsestä huolehtimiseen keskittyvien tuotteiden valmistaminen vaatii laadukkaiden raaka-aineiden lisäksi oikeaa asennetta ja innovaatiota. Tämän ansiosta asiakkaamme pitävät tuotteistamme ja samaistuvat niihin..

Panostamme laatuun

Olemme menestyksekkäitä ainoalla tietämällämme keinolla: eli keskittymisellä ja mahdollisimman tehokkaalla palvelulla. Vuosien saatossa keräämämme kokemus nostaa meidät yhden askeleen edelle muita. Panostaminen laatuun ja kaikki tuotteemme ovat rekisteröity ja niillä on myyntilupa Euroopan Unionissa.

Meidän tiimimme

Tuotamme ja myymme luonnollisia ravintolisiä ympäri maailman. Meillä on nuori ja dynaaminen asiakaspalvelutiimi, joka on aina valmis uusiin haasteisiin. Tarjoamme palvelua asiakkaillemme yli 15 eri kielellä.

Tuotteemme medioissa

Meidän tuotteemme menestys heijastuu hyvin niissä monissa artikkeleissa, joissa meidän tuotteistamme on tehty. Lehdet, radio ja televisio, ovat levittäneet tuotteidemme tunnettavuutta ja niiden ominaisuuksia kaikkien huulille.

Logotipo MANLogotipo DTLogotipo Rolling StonesLogotipo ElleLogotipo PLAYBOYLogotipo FHM

Jos sinä haluat lisätietoa tuotteistamme, löytyy sitä helpoiten täältä.